BESØK OSS PÅ VÅR BUTIKK PÅ FINN.NO

finn logo
nærbilde av tilhengerhjul
tilhengerfeste

Behov for tilhengerservice?

Vi har et meget velutstyrt verksted har lang fartstid innen tilhengerservice og tilhengerreparasjon. Vi foretar service og vedlikehold av alle kurrante merker. 

I vårt verksted utfører vi reparasjoner og service på alle fabrikater, delelager for alle typer bremse/akselfabrikker. Vi reparerer og retter skader for skadeforsikringsselskap.

Selv om tilhengere ikke har «motorer» som kan feile, er det viktig å huske at de også trenger vedlikehold og service for å sikre at de alltid er trafikksikre.

Det som er viktig med tilhengerservice er at det er systematisk og regelmessig. For å holde tilhengeren i tipp-topp stand, øke levetiden og restverdi, anbefaler vi at du leverer den til service hvert år. Uoppdaget feil forårsaket av mangel på riktig service er den vanligste årsaken til havari eller ulykker med hengere. Defekt lys, bremser og slitte dekk er mest vanlig.

Sørg for at du får tilhengeren betjent og sjekket. Vi har produsert tilhengere over lang tid, som gir oss en god posisjon til å gi deg råd. Uansett hvilken type henger du eier, har vi et erfarent team som er i stand til å utføre arbeid, alt fra å bytte ut tilhengerdeler etter ulykker til alt av vedlikehold av tilhengere.

Tilhengerdeler

Vi har også et stort utvalg av tilhengerdeler som bremser, hjulnav, fjeringer m.m. Vi anvender kun de beste kvalitetskomponenter som aksler, lykter, karmlåser m.m. Våre dyktige fagfolk sikrer deg raske og forskriftsmessige reparasjoner.